30 Σεπτεμβρίου 2010

Καλή Σχολική Χρονιά!


Καλή Χρονιά λοιπόν...
Συνεχίζουμε και φέτος .Τα παιδιά του Γ3  παραλαμβάνουν τη σκυτάλη από το περσινό αγαπημένο και μοναδικό Γ2 και συνεχίζουν το ταξίδι.Στόχος μας να  εμπλουτίσουμε το Ιστολόγιό μας και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!
Αισθανόμαστε την ανάγκη να αποχαιρετίσουμε εκείνα τα παιδιά,να τους βεβαιώσουμε ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στο "Κάτι Άλλο"(που έτσι κι αλλιώς είναι και δικό τους) και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!

Το Γ2 του 2009-2010:

Αγαπίου Χριστιάνα,Αριστείδου Στέλιος,Αριστοβούλου Άντρια,Βαρνάβα Ραφαέλα,Δανδάκης Νικόλας,
Ενωτιάδης Ραφαήλ,Ευαγόρου Σάββας,Ιωάννου Γιώργος,Καούλλας Ιωάννης,
Κελίρη Ανδριανή,Κονταξή Αντωνέλλα,Κυπριανίδης Αντρέας,Λοϊζίδης Παναγιώτης,Μακρής Παναγιώτης,Ξενοφώντος Φίλιππος,Παλαμά Ελένη,Παρούτης Σίμος,Σοφοκλέους Άθως,Σπανός Ανδρέας,Χαραλάμπους Χάρης.
Να΄στε καλά παιδιά,όπου κι αν βρίσκεστε!

Αφιερωμένο σ΄εσάς το ποίημα "Η Πόλις" του Κωνσταντίνου Καβάφη.


4 σχόλια:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Ευτυχή τα αποφοιτάκια σας, που πήγαν σ' άλλες πόλεις κι άφησαν πίσω τους αγαπημένους να τους θυμούνται και να τους αφιερώνουν τραγούδια και ποιήματα.

Καλή αρχή και σε σας, τελειόφοιτοι. Καλές δημιουργίες - αν και με την κυρία σας δε θα σας λείψουνε.

Ανώνυμος είπε...

Κι ότι είχαμε τόσο σίγουρο χάθηκε ... Νοσταλγούμε τις στιγμές που περάσαμε και την χρονιά η οποία μας έμαθε και μασ δίδαξε τόσα πολλά. Έχουμε να θυμόμαστε τόσο ωραίες στιγμές και μας δίνουν θάρρος και δύναμη στην προσπάθεια μας να δώσουμε κουράγιο στους εαυτούς μας στο στάδιο αυτό που κανείς δεν θέλει να περνάει. Ευχαριστούμε για όλα ... Μακάρι να δωθούν και να αποτελέσουν βάση για την ζωή και στους επόμενους όπως δώθηκαν σε εμάς.

ΛΑΦ-Γ2 είπε...

Σας ευχαριστούμε πολύ κ.Μάνεση!
Με τη σειρά μας,ευχόμαστε σ΄εσάς προσωπικά αλλά και στο 6ο Λύκειο Καλλιθέας, Καλή Σχολική Χρονιά και καλές και εμπνευσμένες δημιουργίες!

ΛΑΦ-Γ2 είπε...

Ανώνυμε,
σίγουρα θα είμαστε κοντά σας!Κουράγιο για τα δύσκολα,θα περάσουνε...
Εμείς σ΄ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια...
(ξέχασες να βάλεις το όνομά σου,δεν πειράζει όμως)

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails